Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H εταιρεία ξεκίνησε την εκτυπωτική της δραστηριότητα το 1959 στη Ρόδο, με την επωνυμία Μιχαήλ Κλαδάς Α.Ε. Καλύπτοντας όλο το φάσμα των εκτυπωτικών εργασιών εκείνης της εποχής, κατέκτησε ηγετική θέση στην αγορά, την οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα.
Το 2003 γίνεται ένα μεγάλο βήμα με τη δημιουργία νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων συνολικής έκτασης 2000τ.μ. στην περιοχή Κοσκινού. Για πρώτη φορά στη Ρόδο εγκαθίσταται η υπερσύγχρονες τετράχρωμες εκτυπωτικές μηχανές της κορυφαίας ιαπωνικής εταιρείας RYOBI η οποίες ανέτρεψαν τα εκτυπωτικά δεδομένα της περιοχής, εκτοξεύοντας την ποιότητα και την ταχύτητα εκτύπωσης και μειώνοντας σημαντικά το κόστος παραγωγής.

Ο εκτυπωτικός και μηχανολογικός εξοπλισμός της μονάδας αναβαθμίζεται συνολικά το 2010 με την αγορά σύχρονων βιβλιοδετικών μηχανημάτων (διπλωτικής, συνθετικής και θερμοκόλλησης), επιτρέποντας την κάθετη εκτυπωτική παραγωγή κάθε εντύπου και ειδικής κατασκευής.
Σήμερα, η εκτυπωτική μονάδα σε συνδυασμό με τη δραστηριότητα εισαγωγής χάρτου, αποτελεί σημείο αναφοράς στην περιφερειακή αγορά εκτυπώσεων και εκδόσεων με αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα για το σύνολο του πελατολογίου της.
Με υψηλή τεχνογνωσία, μακροχρόνια εμπειρία και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, η εταιρεία «Μιχ. & Ηλ. Κλαδάς Α.Ε.» στέκεται με επιτυχία απέναντι στις εκτυπωτικές και ψηφιακές προκλήσεις της νέας εποχής.