ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Οι επαγγελματικές κάρτες αποτελούν την ισχυρότερη ανταλλαγή αμέσως μετά την χειραψία και πρέπει πάντα να βρίσκονται μέσα στο πορτοφόλι, την τσάντα ή το σακίδιο σας!!

Απλές ή σύνθετες πρέπει να είναι εκεί όταν τις χρειάζεστε...

Η “κλασική κάρτα” είναι το βασικό μας προϊόν όσον αφορά την εκτύπωση της επαγγελματικής κάρτας.

Για την παραγωγή της χρησιμοποιούμε χαρτί velvet 350 γραμμαρίων ενισχυμένου πάχους και δυνατότητα πλαστικοποίησης, ώστε να έχουμε ένα τελικό αποτέλεσμα που αντέχει στο χρόνο και στις όποιες απαιτητικές συνθήκες μπορεί να αντιμετωπίσει μέσα σε ένα πορτοφόλι, card holder, συρτάρι κλπ.

Ματ πλαστικοποίηση

Στην πλαστικοποίηση χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά και τις κορυφαίες μηχανές, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι η πλαστικοποίηση θα προστατεύσει την εκτύπωση και θα μείνει στη θέση της για όλη τη διάρκεια ζωής της επαγγελματικής κάρτας.

Επιπλέον επιλογές-δυνατότητες

Επιλογή κοπτικού

Έχουμε πάνω από 100 έτοιμα καλούπια για να δώσουμε σχήμα στις κάρτες σας, αλλά αν δεν σας καλύπτει κανένα από αυτά μπορούμε να κατασκευάσουμε το καλούπι της αρεσκείας σας, αποκλειστικά για εσάς.

Δυνατότητα χρυσοτυπίας, ασημοτυπίας κλπ).

Χρησιμοποιώντας για βάση την τετράχρωμη πλαστικοποιημένη επιφάνεια της επαγγελματικής κάρτας, προσθέτουμε το μεταλλικό στοιχείο της θερμοτυπίας (διάφορα χρώματα) για πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μόνο η δημιουργικότητά σας θέτει τα όρια.