ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ

Με το καίριο αίτημα για συμπίεση του κόστους να είναι επιτακτικό, έχουμε αναπτύξει μια ολόκληρη σειρά τεχνικών, που έχουν ως αποτέλεσμα το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος για εσάς. Ετσι εκτός από την ταχύτητα παραγωγής που αδιαμφισβήτητα συμπιέζει το κόστος, εφαρμόζουμε μια σύνθετη πολιτική διαχείρισης των εκτυπώσεων που λαμβάνει υπόψη της μια σειρά από παραμέτρους. Αυτές είναι η προγραμματισμένη συντήρηση και ο περιορισμός της αδράνειας των μηχανημάτων, ο έλεγχος του κόστους αναλωσίμων, η έξυπνη διαχείριση των αποθεμάτων πρώτων υλών και το σύγχρονο λογισμικό, που περιορίζει τα λάθη και τις φθορές. Ταυτόχρονα με την απ’ευθείας προμήθεια χάρτου, την υψηλή διαπραγματευτική ικανότητα μας και του ΣΤΟΚ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΤΟΝΩΝ ΧΑΡΤΙΟΥ, κάνουμε πράξη την έννοια της οικονομίας, την οποία και μετακυλίουμε σε εσάς!

Tουλάχιστον 40 τόνοι χαρτί στην απoθήκη μας σε μόνιμη βάση

Η μονάδα διαθέτει τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς που περιλαμβάνει: 3 τετράχρωμες offset, η μία με UV. 2 δίχρωμες offset. 3 συνθετικές καρφίτσας. 3 διπλωτικές εκ των οποίων η μία με 15 τσέπες σε 4 σταθμούς. 2 χρυσοτυπίας. 2 κοπτικές-στάντζες. Μία μηχανή πλαστικοποιησης, μία μηχανή θερμοκόλησης, μία μηχανή κυτιοποιήας. και μία μηχανή σακούλας/συρίκνωσης.

2 τετράχρωμα και 1 πεντάχρωμο πιεστήριο

Ο σύγχρονος εξοπλισμός σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό και την εφαρμογή υψηλών standards σε όλα τα στάδια της εκτυπωτικής παραγωγής, έχουν ως αποτέλεσμα την υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος. Με σχολαστική εργασία και υψηλό επαγγελματισμό, από την πιο απλή μέχρι την πιο σύνθετη εκτυπωτική εργασία, διασφαλίζεται το επιθυμητό αποτέλεσμα ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς.

ryobi 750

Όπως σε κάθε εποχή και πολύ περισσότερο σήμερα, «ο χρόνος είναι χρήμα».
Στην εταιρεία Μιχ. & Ηλ. Κλαδάς Α.Ε., γνωρίζουμε πόσο μεγάλη σημασία έχει για τους πελάτες μας η έγκαιρη παράδοση των εκτυπώσεων τους. Γι’ αυτό τηρούνται με αυστηρότητα και τα πιο ασφυκτικά dead lines, ώστε τίποτα να μην καθυστερήσει τις πωλήσεις ή την προβολή σας.

ryobi 750